Drobečková navigace

Úvod > GDPR

GDPR -  Informace o zpracování osobních údajů

GDPR - INFORMACE

Obec Vrchoslavice, Vrchoslavice 100, 798 27 Němčice nad Hanou, IČ: 00288942, bude ke dni 25. května 2018, tedy ke dni  nabytí  účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady  (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení") GDPR, bude disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů. 

 Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů jednou s povinností obce je  "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů" a to dle   Čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Obec Vrchoslavice  jmenovala ke dni 25. května 2018 jako pověřence JUDr. Jitku Václavičkovou. Email: Jitka.Vaclavickova@seznam.cz


Podrobnější informace ohledně GDPR ve veřejné správě najdete na   http://www.mvcr.cz/gdpr/clanek/ochrana-osobnich-udaju-rozcestnik-metodicke-podpory.aspx

18. 12. Miloslav

Zítra: Ester

Výsledky běhu osvobození

2018_Běh osvobození

2017_ Běh osvobození

Fotbal - TJ Sokol Vrchoslavice 1946

Aktuální výsledky.  

Podzimní výsledky

Rozpis utkání

 Rodinná politika

Rodinajeok

Prostějovský tisk

Týdeník  Prostějovska

Prostějovský večerník

Prostějovský      deník 

Další přímé odkazy

Dopravní info

Jizdní řády

Počasí

Tv program

Rádia online 

Kuželky

 

 Obecní úřad Vrchoslavice

Návštěvnost stránek

144332